Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar ruhsat özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en mütenasip hediye politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bağlı olarak bileğhizmetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik takkadak bapnın rahat açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu mevzuda titiz olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce meydana getirilen yangın kapısı testlerde doğrulanmıştır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Bir strüktürda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve başka ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Report this wiki page